Evenimentul zilei

Joi04182019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Din tara VIDEO// Au pătruns pe geam într-o locuință din Criuleni și au furat 250 de mii de lei: Doi tineri din capitală, reținuți

VIDEO// Au pătruns pe geam într-o locuință din Criuleni și au furat 250 de mii de lei: Doi tineri din capitală, reținuți

10 Aprilie 2018 - 

Doi tineri cu vârste cuprinse între 18 și respectiv 20 de ani, domiciliați în municipiul Chișinău, sunt cercetați de poliție pentru furt în proporții deosebit de mari. Anterior, unul dintre ei a fost cercetat pentru infracțiuni similare.

Media

Astfel, la 2 februarie, la dispeceratul Inspectoratului de Poliție Criuleni a parvenit un apel telefonic din partea unui bărbat, precum că persoane necunoscute au pătruns în locuința mamei sale din raionul Criuleni, de unde au sustras bani în sumă de 250.000 de lei. Suspecții au  pătruns în locuința femeii pe geam, pe timp de zi, în timp ce aceasta era plecată de acasă. 

La 3 aprilie, suspecții au fost reținuți în timp ce se deplasau pe o stradă din municipiul Chișinău. Audiați de polițiști, bănuiții şi-au recunoscut vina parțial.

Tinerii sunt arestați pentru 30 de zile, dacă vor fi găsiți vinovați, riscă pedeapsă cu închisoare de la 7 la 12 ani.

Lasă un comentariu