Evenimentul zilei

Mie03272019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Din tara VIDEO// Doi bărbați din Ocnița, reținuți în timp ce extorcau 20 de mii de lei

VIDEO// Doi bărbați din Ocnița, reținuți în timp ce extorcau 20 de mii de lei

13 Aprilie 2018 - 

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 și 33 de ani, domiciliaţi în oraşul Ocniţa, membrii unui grup criminal, sunt suspectați de șantaj. Doi dintre ei au fost reținuți de oamenii legii.

Media

Potrivit polițiștilor, suspecții prin şantaj şi cu aplicarea violenţei fizice, au extorcat de la un tânăr 20.000 de lei pentru o presupusă datorie.

Astfel, la începutul lunii aprilie, tânărul de 23 de ani, a fost urcat forţat într-un automobil şi transportat la un iaz din satul Naslavcea, unde, fiind ameninţat cu violenţă fizică şi înec, a fost impus să semneze o recipisă de recunoaştere a unei datorii inexistente de 20.000 de lei, fiindu-i solicitată transmiterea banilor în termen de 2 săptămâni. 

De asemenea, victima a fost preîntâmpinată de realizarea ameninţărilor în cazul adresării la organele de drept. Astfel, la 12 aprilie, în momentul primirii mijloacelor băneşti extorcate, doi dintre făptuitori au fost reţinuţi în flagrant delict.

Asupra suspecților au fost depistate și ridicate mijloacele tehnice de comunicare şi mijloacele băneşti în sumă de 10.000 de lei, primiţi de la victimă sub controlul procurorilor şi ofiţerilor de poliţie.

Cei doi bărbați sunt reținuți, dacă se vor dovedi vinovați, aceștia riscă pedeapsă cu închisoare de la 10 la 13 ani.

Lasă un comentariu