Evenimentul zilei

Lun03252019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Din tara 600 de salvatori și pompieri vor supraveghea securitatea antiincendiară de Paștele Blajinilor

600 de salvatori și pompieri vor supraveghea securitatea antiincendiară de Paștele Blajinilor Recomandat

14 Aprilie 2018 - 

În perioada 15 – 16 aprilie, pentru vegherea securității antiincendiare și prevenirea situațiilor de risc la datorie vor fi 600 de salvatori și pompieri cu 200 de unități de tehnică. 

Salvatorii vor monitoriza starea antiincendiară de Blajini și vor acționa la lichidarea situațiilor excepționale. În prejma cimitirului Sfântul Lazăr din municipiul Chișinău, pe parcursul perioadei indicate o autospecială de intervențieva fi gata să intervină în caz de incendii. 

Mai mult, grupe mobile vor fi prezente în prejma cimitirolor din țară pentru a preveni situațiile de risc. În contextul prevenirii incendiilor, pompierii îndemnă oamenii să evite aprinderea vegetației uscate, care poate provoca focare de proporții. 

Tot pentru a exclude situațiile excepționale, salvatorii recomandă persoanelor să mânuiască cu grijă lumânările și candelele aprinse. Mai mult, nu este indicată lăsarea acestora fără supraveghere. În caz de situații de risc, oamneii pot apela pentru ajutor la numărul unic de urgență 112.

Lasă un comentariu