Evenimentul zilei

Lun03252019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Din tara VIDEO// Trei bărbați din capitală, reținuți pentru producerea și comercializarea marijuanei. CE pedeapsă riscă

VIDEO// Trei bărbați din capitală, reținuți pentru producerea și comercializarea marijuanei. CE pedeapsă riscă

06 Iunie 2018 - 

Trei bărbați din capitală au fost reținuți de oamenii legii, fiind suspectați de producerea și comercializarea marijuanei hidroponice. 

Media

Potrivit polițiștilor, pe parcursul a trei săptămâni a fost documentată activitatea infracțională a  unui grup de persoane. Ca urmare a perchezițiilor, polițiștii au depistat mai multe doze de marijuana hidroponică, pregătite pentru comercializare  consumatorilor finali.

Ulterior, a fost reținut liderul grupului, de la care au fost efectuate achiziții de control. În urma perchezițiilor efectuate, a fost ridicată marijuana în proporție de aproximativ 500 de grame, mijloace bănești provenite de la achizițiile de control, precum și din realizarea ilegală a drogurilor, telefoane mobile și cartele SIM utilizate la comiterea infracțiunii.

Suspecții, cu vârste cuprinse între 23 și 25 de ani  au fost reținuți, în privința lor fiind emis mandat de arest pe un termen de 30 de zile. Dacă vinovăția acestora va fi demonstrată, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani.

De la începutul anului 2018,  polițiștii au  ridicat  peste 50 de kg de droguri de origine vegetală, care sunt cele mai răspândite pe teritoriul țării.

 

Lasă un comentariu