Evenimentul zilei

Joi05232019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Din tara VIDEO// Racola femei pentru prostituție în Turcia: O tânără din Tudora, reținută în flagrant pe Aeroportul Chișinău

VIDEO// Racola femei pentru prostituție în Turcia: O tânără din Tudora, reținută în flagrant pe Aeroportul Chișinău

07 Iunie 2018 - 

O tânără din Tudora, bănuită de proxenetism, a fost reținută în flagrant pe Aeroportul Internațional Chișinău. În timpul reținerii, aceasta însoțea o altă conațională pe care reușiseră să o racoleze de pe rețelele de socializare.

Media

Potrivit datelor acumulate, tânăra ar fi acționat conform unui plan bine determinat. În fapt, pe rețelele de socializare aceasta identifica tinere și le îndemna la practicarea prostituției în orașul Istanbul, Turcia, convingându-le că activitatea lor va fi bine plătită.

Ca urmare, la data de 18 mai, pe Aeroportul Internațional Chișinău a fost creat un filaj al acțiunilor moldovencei, care reușiseră să identifice o victimă și împreună urmau să ajungă în Turcia. Persoanele în cauză s-au prezentat la cursa Chișinău-Istanbul și doar după trecerea formalităților de control al frontierei, echipa de anchetă a acționat și tânăra, bănuită de proxenetism, a fost reținută.

În cadrul audierilor, moldoveanca de 23 de ani a relatat în amănunte planul său deconspirat la frontieră, recunoscându-și vina. Aceasta este locuitoare a satului Tudora, raionul Ștefan-Vodă și educă doi copii minori.

Poliția de Frontieră continuă să întreprindă mai multe acțiuni menite să identifice alte victime ale traficului de ființe umane, dar și a posibililor complici ai infracțiunii. În cazul în care se va dovedi vinovăția moldovencei, aceasta riscă pedeapsă cu închisoarea de la 4 la 7 ani.

Lasă un comentariu