Evenimentul zilei

Joi06202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Din tara SITUAȚIA LA FRONTIERĂ: Iată ce încălcări au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

SITUAȚIA LA FRONTIERĂ: Iată ce încălcări au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

14 Iunie 2018 - 

În ultimele 24 de ore, Poliția de Frontieră a înregistrat mai multe acțiuni ilegale.

 

Astfel, trei cetățeni straini a depășit termenul de ședere pe teritoriul R. Moldova, iar alte cinci persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere. Au avut loc două tentative de transportare ilegală peste frontiera de stat a mărfurilor nedeclarate. Trei persoane au încercat să facă uz de actele de călătorie falsificate. Trei persoane aflate în conflict cu legea au fost reținute, ca urmare a schimbului de informații cu organele de drept naționale.

Unui cetățean al R. Moldova nu i-a fost autorizată intrarea în Federația Rusă.

În punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 59.227 de traversări, dintre care un număr mai mare de treceri – 29.485 a fost înregistrat pe sensul de intrare în R. Moldova. La fel, din totalul de traversări persoane 33.793 au fost cel al cetățenilor moldoveni. Traficul unităților de transport a prezentat o valoare de 13.018 traversări.

Cele mai tranzitate puncte de trecere au fost Aeroportul Internațional Chișinău – 9.783 de traversări persoane, Leușeni – 9.303 traversări persoane și Otaci – 6.758 de traversări persoane.

Lasă un comentariu