Evenimentul zilei

Ma05212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Din tara Ce se întâmplă când una spui și alta fumezi: Vameșii au reținut, la frontieră cu România, circa 30.000 de țigarete nedeclarate

Ce se întâmplă când una spui și alta fumezi: Vameșii au reținut, la frontieră cu România, circa 30.000 de țigarete nedeclarate

14 Iunie 2018 - 

Două tentative de trafic ilicit cu țigări au fost prevenite de vameși în 24 de ore. În total, au fost reținute în vederea confiscării 29.160 de țigarete, care erau tăinuite de la controlul vamal în locurile special amenajate din autoturismele verificate.

Primul caz a fost raportat de vameșii de la Giurgiulești în după-amiaza zilei de miercuri, după ce au descoperit 17.960 de țigarete nedeclarate. Produsele din tutun erau ascunse în tavanul unui autoturism condus de un cetățean român.

Celelalte 11.200 de țigarete nedeclarate au fost depistate în rezervorul unui automobil, fiind semnalate de câinele specializat al Vămii. Cazul a fost înregistrat la Cahul, în dimineața zilei de astăzi.

Atât loturile de țigarete, cât și autoturismele, au fost reținute pentru continuarea cercetărilor, iar contravenienților le-au fost aplicate amenzi, mărimea cărora poate ajunge până la 4.500 de lei, relevă Serviciul de presă VAMA.

 

 

 

Lasă un comentariu