Evenimentul zilei

Sam02162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Din tara VIDEO// Un bărbat din Trușeni, sancţionat pentru desfăşurarea ilegală a activităţii de întreprinzător

VIDEO// Un bărbat din Trușeni, sancţionat pentru desfăşurarea ilegală a activităţii de întreprinzător

05 Iulie 2018 - 

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Trușeni,  a fost sancționat de oamenii legii pentru comercializarea condimentelor, fără autorizație de funcționare sau careva acte care ar permite desfășurarea  activității de întreprinzător. 

Media

În urma controlului efectuat la domiciliul bărbatului, în vârstă de 56 de ani, au fost depistate 1.470 de pachețele ambalate cu frunze de dafin, doi saci cu frunze de dafin și 1.500 de pachețele curate, fără acte de proveniență.

Marfa a fost ridicată, iar bărbatul urmează a fi sancţionat contravenţional pentru „Desfăşurarea ilegală a activităţii  de întreprinzător”  şi „Achiziţionarea, păstrarea, transportulul şi comercializarea  ilegală a valorilor materiale”. 

Poliția Capitalei solicită și recomandă cetățenilor să procure produse doar din magazinele autorizate, iar astfel de cazuri sesizate să le declare imediat la serviciul 112.

Lasă un comentariu