Evenimentul zilei

Sam02162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Din tara VIDEO// Doi bărbați din capitală, cercetați penal pentru șantaj

VIDEO// Doi bărbați din capitală, cercetați penal pentru șantaj

11 Iulie 2018 - 

Doi bărbaţi cu vârsta cuprinsă între 22 și respectiv 29 de ani, domiciliaţi în municipiul Chișinău, membrii unui grup criminal, au fost reținuți la 9 iulie, fiind suspectați de șantaj.

Media

Potrivit polițiștilor, la 15 iunie, bănuiții, aflându-se în satul Hârtop, raionul Cimişlia, urmărind scopul dobândirii ilicite a bunurilor altei persoane, sub un pretext inventat precum că victima le este dator cu o anumită sumă de bani, aplicând violența fizică în privința acestuia, au cerut transmiterea de la victimă a sumei de 1.500 de euro, după care l-au impus să scrie o recipisă prin care victima se obliga să transmită suma de bani.

Ca urmare a măsurilor petrecute, la 9 iulie, făptuitorii au fost reținuți în flagrant delict, în momentul primirii de la victimă o parte din suma de bani extorcată.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost depistate și ridicate mijloacele tehnice de comunicare, 500 de euro primiţi de la victimă sub controlul poliţiștilor și recepisa scrisă de către victimă, prin care se obliga să restituie suma de 1.500 de euro  .

Suspecții au fost reținuți pe un termen de 72 de ore, dacă li se vor demonstra vinovăția, aceștea riscă pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 ani.

Lasă un comentariu