Evenimentul zilei

Mie02202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Din tara O mașină, declarată furată din Criuleni, găsită la frontieră

O mașină, declarată furată din Criuleni, găsită la frontieră

12 Iulie 2018 - 

Polițiștii de frontieră au depistat abandonat în zona de frontieră un mijloc de transport dat în căutare, ca fiind furat. Autovehiculul a fost reținut după o zi de când stăpânul a anunțat despre furt autoritățile de poliție.

Potrivit Poliției de Frontieră, în noaptea de 10 spre 11 iulie, patrula Sectorului Poliției de Frontieră Leova a observat, în timp ce desfășura serviciu planificat, un microbuz care se deplasa dinspre satul Sărata-Răzăși spre locul aflării acesteia. Pentru asigurarea legalității aflării transportului în zona de frontieră s-a luat decizia opririi în trafic și supunerii verificărilor de rigoare. 

Polițiștii de frontieră au semnalat microbuzul de model Ford Tranzit, șoferul căruia în loc să oprească a accelerat și în viteză a pornit în altă direcție, spre satul Tochile-Răducani. La scurt timp, polițiștii de frontieră au reținut vehiculul abandonat pe marginea drumului din localiatea respectivă.

Din cercetările primare s-a aflat că mijlocul de transport era dat în căutare de către Inspectoratul de Poliție Criuleni, fiind sesizat despre sustragerea acestuia de proprietarul microbuzului, în data de 9 iulie.

Conform procedurilor legale unitatea de transport a fost transmisă Inspectoratul de Poliție Criuleni. Cercetările pe cazul dat continuă în vederea reținerii persoanelor implicate.

Lasă un comentariu