Evenimentul zilei

Ma03192019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Din tara SITUAȚIA LA FRONTIERĂ: Iată ce încălcări au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

SITUAȚIA LA FRONTIERĂ: Iată ce încălcări au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

09 August 2018 - 

În ultimele 24 de ore, Poliția de Frontieră a înregistrat mai multe acțiuni ilegale.

 

Astfel, 11 persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere, iar trei conducători auto au încălcat regulile de transportare și exploatare a vehiculelor. A avut loc o tentativă de trecere ilegală a bunurilor peste frontieră. Un document falsificat au fost prezentat la controlul de frontieră. Patru persoane aflate în conflict cu legea și un mijloc de transport au fost reținute, ca urmare a schimbului de informații cu organele de ocrotire a normelor de drept naționale și internaționale.

Doi cetățeni moldoveni au primit refuz de intrare în Federația Rusă, iar un conațional a fost deportat din Uniunea Europeană.

În punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 71.398 de traversări, dintre care un număr mai mare de treceri – 35.870 a fost înregistrat pe sensul de ieșire din Republica Moldova. La fel, din totalul de traversări persoane 41.997 au fost cel al cetățenilor moldoveni. Traficul unităților de transport a prezentat o valoare de 15.894 de traversări.

Cele mai tranzitate puncte de trecere au fost Leușeni – 10.984 de traversări persoane, Aeroportul Internațional Chișinău – 10.474 de traversări persoane și Otaci – 6.873 de traversări persoane. 

Lasă un comentariu