Evenimentul zilei

Mie07152020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Din tara Cahul. Patru persoane împlicate într-un ACCIDENT GRAV, doi minori au fost transportați la spital

Cahul. Patru persoane împlicate într-un ACCIDENT GRAV, doi minori au fost transportați la spital

01 Noiembrie 2018 - 

 Accident grav la Cahul cu implicarea a două mașini în apropiere de satul Tartaul de Salcie, Cahul. Patru persoane, printre care doi minori au fost internați la spital cu diferite traumatisme. Altor trei persoane li s-a acordat ajutor medical la fața locului. Incidentul s-a întâmplat aseară, 31 octombrie, în jurul orei 22:40, pe traseul R-32 din Cahul.

Potrivit ofițerului de presă al poliției Cahul, Cristina Ciobanu: „Un Mitsubishi, condus de un bărbat de 65 de ani, originar din Chișinău, s-a ciocnit cu un automobil de model Nissan la volanul căruia se afla o persoană de 33 de ani”.

Potrivit poliției, șoferul mașinii de model Mitsubishi ar fi adormit și ar fi pierdut controlul volanului, după care s-a tamponat cu mașina care venea din sens opus.
În urma impactului, patru persoane, bărbatul de 65 de ani – șoferul mașinii care s-ar face vinovat de producerea accidentului, șoferița Nissanului de 33 de ani, originară din Cahul, și cele două minore de 3 și 11 ani, din aceeași mașină, au fost transportate la spital.
Șoferul de 65 de ani de la volanul Mitsubishi s-a ales cu o fractura în regiunea cutiei toracice, iar femeia de 33 de ani a fost internata în secția de reanimare.

Lasă un comentariu