Evenimentul zilei

Sam08082020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Din tara Cod roșu de intervenție în urma accidentului de la Fundul-Galbenei

Cod roșu de intervenție în urma accidentului de la Fundul-Galbenei

04 Octombrie 2019 - 

Accidentul rutier de la Fundul-Galbenei a fost cauzat de un bărbat de 34 de ani din Chișinău care, aflându-se la volanul autoturismului de marca Volkswagen, a intrat pe contrasens și a izbit frontal microbuzul de pasageri de pe ruta Chișinău-Basarabeasca. 

 

Mariana Bețivu, ofițer de presă în cadrul Inspectoratului General al Poliției, a declarat că pe numele bărbatului a fost pornită o cauză penală, relatează IPN. Potrivit unui comunicat al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, la fața locului s-au deplasat patru echipe de Asistență Medicală Urgență Prespitalicească din Hâncești și două echipe din Ialoveni.

În urma accidentului au fost spitalizate 21 de persoane, printre care sunt și trei copii. „Din cei trei copii internați, unul este în stare gravă și alți doi în stare gravă medie și, respectiv, extrem de gravă. Din 18 maturi internați, 3 pacienți sunt în stare gravă, iar 15 sunt în stare stabilă”, se arată în comunicat.

Un alt comunicat dat publicității de Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească arată că în urma accidentului a fost instituit cod roșu de intervenție. „S-a acordat asistență medicală de urgență la etapa de prespital la 21 de pacienți cu diverse traumatisme, care ulterior au fost transportați la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Raional Hâncești”, se arată în comunicat.

 

Lasă un comentariu