Evenimentul zilei

Sam08082020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Din tara Panorama La Salonul Auto de la Frankfurt a fost prezentată mult așteptata Honda e!

La Salonul Auto de la Frankfurt a fost prezentată mult așteptata Honda e!

11 Septembrie 2019 - 

Datorită campaniei de promovare, care a fost generpasă în teasere și informații cunoaștem practic totul despre acest model ce vine să aducă revoluția în segmentul său.

Totuși merită să mai amintim odată că, modelul de serie păstrează la maxim posibil elmentele retro văzute anterior pe concept. Oglinzile tradiționale sunt înlocuite cu camere video, chiar și în varianta standard!
Punctul forte al modelului Honda e, este planşa de bord digitală, cu cele două ecrane uriaşe de 12.3 inch fiecare, care se întind pe toată lăţimea maşinii. Acestea funcţionează ca ecran principal al unităţii de infotainment, oferind atât şoferului, cât şi pasagerului posibilitatea de a se bucura de conţinutul multimedia şi de informaţiile afișate.
Unitatea electrică care pune în mişcare primul model pur electric din gama Honda dezvoltă 136 CP sau 154 CP, în funcţie de versiunea aleasă, Puterea generată este transmisă către puntea spate, iar Honda menţionează că acceleraţia de la 0-100 km/h durează 8 secunde, fără a preciza însă care versiune de motorizare oferă această valoare.
Bateria Li-Ion cu capacitatea de 35.5 kWh este una dintre cele mai compacte de pe piaţă, oferind însă o autonomie de 220 km. Aceasta oferă funcţia de încărcare rapidă, ceea ce permite încărcarea până la 80% din capacitate în 30 de minute.
Honda a dezvăluit inclusiv și costul pentru compacta electrică. Pe piața din Germania, Honda e va fi disponibilă la un preț care începe de la 33.470 de euro pentru varianta de 136 CP și de la 36.470 de euro pentru versiunea de 154 CP.

Lasă un comentariu