Evenimentul zilei

Lun05252020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Din tara Anunt Trafic infernal la punctele de trecere a frontierei Palanca şi Tudora

Trafic infernal la punctele de trecere a frontierei Palanca şi Tudora

24 August 2019 - 

La(08:30/24.08.2019) Se menține trafic intensiv și un flux continuu în punctele de trecere Palanca și Tudora. Totodată, rândul mașinilor format de dimineață în punctul de trecere Criva-Mamaliga a fost redus la circa 30 de autovehicule. În continuare se lucrează la capacitate maximă.

UPDATE (07:00/24.08.2019) circulație îngreunată prin punctul de trecere Criva-Mamaliga. Circa o sută de mijloace de transport au format coadă la PTF pentru a ieși din țară. La linia de control a fost suplimentat numărul de angajați, dar și în ajutor lucrează polițiștii de frontieră din Direcția regională Nord. Recomandăm călătorilor să aleagă și punctele de trecere din apropiere: Larga-Kelmențî și Briceni-Rossoșanî, care activează în regim normal.
Flux continuu și majorat în punctele de trecere situate la frontiera de Est!
De la ora 03:30 pe sensul de ieșire din țară au început să crească timpii de așteptare în punctul de trecere comun Palanca. Către ora 06:30, după barieră s-a format o coloană de mașini care se întinde până la intrarea în satul Palanca.
Cele patru autorități de frontieră și vamale din R.Moldova și Ucraina activează la capacitate maximă. S-au deschis spre circulație toate pistele, inclusiv este direcționat o parte din flux pe alte două benzi destinate intrării în țară. Polițiștii de frontieră comunică cu cetățenii, în majoritate sunt conaționalii care au ales să se bucure de minivacanța pe litoralul Mării Negre din Ucraina.
Totodată, trafic intensiv este la această oră și în punctul de trecere Tudora. Rândul format la intrarea în Ucraina, din punctul de trecere ucrainean Starokazacie, se întinde pe partea moldovenească. Astfel că circulația prin acest PTF este anevoioasă.
Rugăm călătorii să fie înțelegători și cu răbdare la situația creată, se lucrează în regim intensiv cu întreprinderea tuturor acțiunilor necesare și posibile pentru diminuarea incomodități la trecerea frontierei de stat.

Lasă un comentariu