Evenimentul zilei

Mie07152020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Educatie Horoscop Horoscop 19 iulie 2019

Horoscop 19 iulie 2019

19 Iulie 2019 - 

– Berbec:
Te poți trezi prins în plasa unor sentimente negative, de care spui că îți amintești acum, deși credeai că le-ai uitat. In loc să dai vina pe cei din jur, mai bine oprești furtuna din fașă.

– Taur:
Ești tentat să reiei conflicte mai vechi cu cei din anturaj, pe motiv că au rămas multe nelămurite și drepturile tale nu au fost respectate. 
– Gemeni:
Te întorci la vechile probleme rămase nerezolvate, pe care le-ai lăsat deoparte și acum ești convins că a venit momentul să te ocupi de ele, odată pentru totdeauna.
– Rac:
Este important să știi clar ce e cu adevărat bun și frumos în viața ta, ca să știi ce trebuie protejat, chiar și împotriva propriilor porniri negative.
– Leu:
Ai impresia că sunt prea multe lucruri pe care nu le poți controla și de aceea te simți limitat și incapabil să ai reacții corecte față de problemele din prezent. 
– Fecioară:
Revii la relații pe care le-ai abandonat pentru că erau prea complicate, chiar dacă promiteau multe beneficii. Acum începi să te ocupi cu adevărat de ele. 
– Balanță:
S-ar putea să fie nevoie să revii asupra unui proiect profesional, să o iei de la capăt sau să abordezi cu totul altfel relațiile cu superiorii. 
– Scorpion:
Ar fi bine să nu le lași cuprins de nostalgie, chiar dacă îți face plăcere, în acest moment. Următorul pas poate fi insistența ta nefirească de a recrea o situație din trecut.
– Săgetător:
S-ar putea să fii nevoit să renunți la unele cheltuieli, la investiții sau la unele economii, din cauza schimbării priorităților. 
– Capricorn:
Va trebui să revii la masa negocierilor și să fii mult mai atent la ceea ce oferi, ca să poți ajunge la o înțelegere reală cu partenerii importanți.
– Vărsător:
Pot să apară tot felul de complicații la serviciu din cauza unor informații incomplete, a unor erori care s-au strecurat în activitatea ta sau a unui coleg.
– Pești:
Revii la cei dragi, la problemele care te-au îndemnat să devii mai rece cu ei și la emoțiile care ți-au umbrit multe dintre zilele petrecute împreună cu aceștia.

Lasă un comentariu