Evenimentul zilei

Lun02172020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Educatie Horoscop Horoscop 13 ianuarie 2019

Horoscop 13 ianuarie 2019

13 Ianuarie 2020 - 

– Berbec:
Este o zi specială, care te invită să descoperi cele mai frumoase calități ale celor din jur și să îți amintești, dacă ai uitat, că și tu le ai ascunse, pe undeva.

– Taur:
Este suficient să fii mai atent la cei apropiați și să dai curs îndemnului lor de a deveni mai cald, mai bun și mai tolerant. Perioada următoare va arăta cu totul altfel, dacă accepți.
– Gemeni:
Te poți bucura, în voie, de atenția și aprecierile celorlalți, nu și dacă vei urmări doar scopuri strict personale, ca să obții beneficii doar pentru tine.
– Rac:
Astăzi debutează o perioadă frumoasă, în care sentimentele frumoase îți pot colora lumea în tonuri calde, atrăgătoare. Așa va fi și dispoziția ta.
– Leu:
Poate că nu vei reuși să te integrezi imediat în atmosfera specială pe care o aduce această zi pentru că te invită la calm, bunătate și răbdare. Dar, merită să faci acest efort!
– Fecioară:
Ai șansa de a mai netezi din asperitățile care ți-au umbrit relațiile importante, în special cea de cuplu. E nevoie, însă, de o atitudine mai tolerantă, adică să fii mai cumsecade.
– Balanță:
Centrul tău de interes, în perioada următoare, va fi munca și calitatea relațiilor pe care le construiești în acel mediu. Știi că multe depind de felul în care alegi să relaționezi.
– Scorpion:
Incepe o perioadă mai intensă, dar și mai frumoasă în relațiile sentimentale. Cei dragi așteaptă să îți exprimi sentimentele, cum știi tu mai bine.
– Săgetător:
Atmosfera din familie devine mai caldă, te invită să te ocupi mai mult de casă, cu tot ce înseamnă asta, inclusiv să înfrumusețezi interiorul acesteia.
– Capricorn:
Vei avea parte de cele mai bune sfaturi pe care le poți auzi în această perioadă, direct sau indirect. Important e să știi tu să selectezi informațiile care contează de balast.
– Vărsător:
Astăzi debutează o perioadă mai fastă în domeniul financiar, dar se va manifesta mai mult ca o creștere a stimei de sine care poate duce la o schimbare în acest domeniu. 
– Pești:
Incepând de azi, vei arăta mai bine, te vei simți mai bine în propria piele, iar problemele care îți răpeau liniștea până mai ieri se vor micșora, așa cum și trebuie.
Lasă un comentariu