Evenimentul zilei

Vi04032020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Educatie Horoscop HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, azi, 17 februarie

HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, azi, 17 februarie

17 Februarie 2020 - 

Prima zi a săptămânii aduce surprize în sfera dragostei, dar și decizii care ar putea schimba destine. Vești bune vin și pe plan profesional. Se întrevăd oportunități mari în carieră, iar o discuție ce se anunța a fi dificilă se termină cu rezultate foarte bune.

 

BERBEC 

Ai o doză de anxietate pe care o stăpânești cu greu. Decepţiile trecute te împiedică să fii foarte optimist. Nu te teme! Profita si gaseşte-ţi echilibrul interior si pacea sufletească de care ai atâta nevoie! Nu mai face atatea mofturi, viaţa este complicată şi fără sa o faci tu şi mai complexa. Stelele spun sa dai dovada de bun-simt şi modestie! Măcar astăzi, când îţi poate merge ceva mai bine!

TAUR   

Perioada e favorabilă și ești foarte îndemânatic. Ai dexteritate. Experiența dobândită te învață să nu ceri imposibilul de la viață și de la cei din jur! Prietenii te cauta să-ţi împărtăşească problemele lor. Vremea capricioasă şi vremurile aiurea ţi se par probleme infinit mai grave decât micile lor intrigi. Nu te grăbi să tragi concluziile care se impun, partenerul tău practica un „joc secund” aşa incât trebuie să vezi în spatele vorbelor şi în umbra celor afişate!

GEMENI    

Astăzi nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce aveai de gând să faci, urmează-ţi planurile ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic. Ai nevoie de mai mult optimism pentru rezolvarea treburile tale cotidiene. Sentimentele tale contradictorii nu sunt deloc folositoare pentru fermitatea in decizii pe care trebuie sa o arăţi anturajului. Uneori este bine sa fii mai putin comunicativ şi doar să asculţi, iar astăzi este una dintre acele zile. Dacă poți, se știe că Gemenii sunt guralivi, ironici și foarte dinamici. Ca argintul viu!

RAC   

În domeniul sentimental trebuie să găsești registrul potrivit. La serviciu, unde muncești, fă-ți treaba cum trebuie, nu te lăsa cuprins de atmosfera generală de nepăsare și iresponsabilitate. Poţi să cumperi ceva care îţi place şi să fie şi relativ ieftin. O zi de luni aproape bună, începi bine săptămâna, cu unele aspecte favorabile, ceea ce poate insemna chiar încercarea de rezolvare a unei situatii financiare care te punea pe ganduri. Cu Luna, patroana ta, în Săgetător, intuiţia ta creşte şi poţi rezolva mai uşor situaţiile în care sunt implicate femei, sau situaţii de natură feminină.

LEU   

Niciun aspect negativ şi nicio grijă importantă, dar trebuie să pui la punct unele probleme tehnice legate de munca ta. Este una din zilele acelea când nici nu pândești, nici nu ești pândit! Șezi și cugeta, spune o veche zicala, care astazi ti se potriveste perfect. Ia mai multe informatii si abia atunci poti lua o decizie buna! Ai nevoie de sprijin şi din parte anturajului, a colegilor şi a familiei. Sigur că o să intri în criză de timp şi nici banii nu îţi ajung pentru proiectele tale, iar astăzi, luni, îţi faci planuri utopice și eroice pentru toată săptămâna, pe care ştii prea bine, de pe acum, că nu o să le respecţi…

FECIOARĂ  

Ambianța e cordială, prietenească. Poate e momentul să-ți promovezi, cu perseverență, propriile interese. Sunt zvonuri că pot exista evoluții favorabile în mediul tău profesional și social. Stai in afara exagerarilor de tot felul! Configuratia astrologica iti indica sa nu te repezi sa tragi concluzii gresite, sa ai suficienta rabdare, pentru că lucrurile se vor lămuri. O bârfă sau un schimb mai tăios de cuvinte te fac să te îndoieşti de un prieten. Nu este bine, nu este bine deloc, obține consensul, armonia!

BALANŢĂ   

Simți o mișcare de recul, ca rezultat al efortului trecut. Arta supraviețuirii în societatea actuală este păstrarea unui bun echilibru între activitate și odihnă, între util și plăcut. Astăzi ai o perioadă indicată pentru studiu şi activitate laborioasă. Intelectul este bine aspectat aşa încât poţi să te implici în lucruri mai importante care necesită o anumită fineţe a gândirii. Dacă ai de dat examene, sau un interviu, sau pur şi simplu vrei să convingi pe cineva, atunci astăzi este perioada în care poţi să ai succes!

SCORPION  

Cei din jur te plac, profită să-ţi promovezi cu tact interesele și să-ți faci prieteni, aliați. Dacă nu, o să rămâi singur, sub o piatră! Evita dezamagirea, fiind mai pragmatic in relaţiile cu colegii. Configuraţia generală a horoscopului arata că începând de astăzi urmează o perioadă care îţi este în mod explicit favorabilă: câştiguri neaşteptate şi favoruri din partea sexului opus. O veste bună care te face să fii mulţumit pentru că ţi-a confirmat bănuiala, intuiţia!

SĂGETĂTOR  

Situația, cu toate că nu e deloc comică, te face să râzi. Este bine, râzi, e ultima redută în fața prostiei, vulgarității, violenței. Castigat Ridendo Mores – strămoșii noștri, romanii, aveau dreptate! Sinergia faptelor te conduc, insă, către o fundătura sentimentală! Neliniştea si nerabdarea proprii naturii tale sunt pe cale sa-ti joace o festa. Trebuie sa ai rabdare si sa astepti, altfel strici totul! Aşa că lasă decizia pe mai târziu. Pe fondul unei configuratii slabe si cam confuze, vointa si determinarea care te-au caracterizat în ultimul timp încep să se estompeze. Poate că nici nu trebuie să iei o hotărâre. Uneori lucrurile se rezolvă de la sine!

CAPRICORN   

Nu ai timp liber, nu ai viaţă personală. Munca îţi ia tot timpul! Trebuie să găseşti o ieşire, nu eşti sclav pe plantaţie, încearcă să fii mai rapid – să ai aliaţi competenţi care să te ajute! Ceva mocnea de mai mult timp, fie ca ştiai fie că nu, acum iţi ramâne doar sa tragi concluziile şi să-ţi fie de invăţătură! De azi începe o perioadă potrivită pentru promovarea intereselor personale şi avansare sociala. Luna în descreştere, dar încă luminoasă, în ultimul pătrar, este un generator de idei fanteziste şi trăznite, idei pe care nu te vei gândi mult ca să le pui în practică!

VĂRSĂTOR   

Trebuie să fii pregătit, pot surveni unele situații, evenimente, neprevăzute. Pur și simplu, se întâmplă! Nu te enerva, nu te văicări, este o situație obiectivă, nu-i sfârșitul lumii. Încă! O zi din perioada când, pentru compensaţie, Vărsătorii cumpară destul de scumpe aberaţii tehnologice de ultimă oră, iar Vărsătoarele fac datorii la coafor, manichiuristă, croitoreasă, modistă, stilist, maseur, bazin, sală şi încă în multe alte locuri… Consumi, deci exişti!

PEŞTI  

Perioadă indicată pentru negocieri, tratative – discuții, chiar necesare, în familie. Ai talent la comunicare, azi, poți obține consensul și chiar sprijin în unele dintre demersurile tale. Un procent dintre nativi pot să aibă astăzi o surpriză plăcută: şefii sau patronii te vor aprecia în mod deosebit, pentru o periodă de realizări şi acumulări. O serie de evenimente te pot obliga la o analiză  aprofundată.  Noi prietenii sau relaţii fac ziua interesantă. Ai unele veşti care te neliniştesc şi te ingrijorează, dar în a doua parte a zilei ori primeşti un ajutor neasteptat, ori rezolvi tu situaţia!

Lasă un comentariu