Evenimentul zilei

Vi06222018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Educatie Managementul muniţiilor studiat în Armata Naţională

Managementul muniţiilor studiat în Armata Naţională

19 Mai 2017 - 

Un nou curs practic de management al muniţiilor, desfăşurat în cadrul Proiectului de instruire în domeniul Managementului stocurilor de armament și muniții, s-a finalizat astăzi în Armata Naţională. 

Potrivit locţiitorului-şef al Centrului de Armament şi Muniţii al Armatei Naţionale, locotenent-colonelul Roman Scutelnic, instruirea a avut loc în perioada 2-19 mai curent şi a avut ca scop familiarizarea cu cele mai bune practici, politici şi proceduri de depozitare a muniţiilor.

Sursa a specificat că cei 12 ofițeri şi subofiţeri din unităţile Armatei Naționale, participanţi la curs, au fost pregătiţi de experţi din Austria şi Germania în domeniul gestionării muniţiilor şi eficientizării activităţilor de management al stocurilor de muniţii.

Proiectul „Managementul stocurilor de armament şi muniţii” se desfăşoară în trei etape şi face parte din seria de acţiuni implementate în baza Memorandumului de înţelegere între Ministerul Apărării şi OSCE cu privire la punerea în aplicare a Programului complex în domeniul armelor de calibru mic şi armament uşor şi al armamentului convenţional în Republica Moldova, semnat la 28 octombrie 2010.

 

Lasă un comentariu