Evenimentul zilei

Sam01202018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Educatie Ploaia vijelioasă de duminică seara a făcut ravagii: săli de clasă de la Liceul „Mihai Eminescu” din capitală au fost inundate

Ploaia vijelioasă de duminică seara a făcut ravagii: săli de clasă de la Liceul „Mihai Eminescu” din capitală au fost inundate

07 August 2017 - 

Elevii de la Liceul „Mihai Eminescu” vor merge la ore în două schimburi. Decizia a fost luată după ce, în urma ploilor de duminică seara, 11 săli de clasă au fost inundate. Anunțul a fost făcute de către șeful interimar al Direcției municipale educație, tineret și sport, Alexandru Fleaș, la ședința operativă de la Primărie, transmite IPN.

Șeful interimar al direcției respective a declarat că, în urma ploii torențiale, au fost inundate cinci săli de clasă de la etajul trei și șase săli de la etajul patru. În spațiile respective, procesul educațional nu va putea începe la 1 septembrie, iar din acest motive elevii vor frecventa orele în două schimburi.

Alexandru Fleaș a mai spus că sălile au fost inundate din cauza acoperișului care se află în reparație încă din anul trecut. Pentru lichidarea consecințelor de după inundații, din Fondul municipal de rezervă au fost alocați 1,3 milioane de lei.

Potrivit șefului direcției, în instituțiile școlare lucrările curente de reparație, dar și cele capitale, sunt în toi. În unele instituții acestea s-au încheiat, iar în altele urmează să înceapă, ca urmare a ultimei runde de licitații.

 

Lasă un comentariu