Evenimentul zilei

Lun07062020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Educatie Basarabenii mai învață să scrie: Sunt așteptați la concursul „Dictare pentru fiecare” cei care vor să câștige un premiu și să-și verifice cunoștințele

Basarabenii mai învață să scrie: Sunt așteptați la concursul „Dictare pentru fiecare” cei care vor să câștige un premiu și să-și verifice cunoștințele

23 August 2017 - 

Primăria municipiului Chişinău informează că sâmbătă, 26 august, ora 11.00, va avea loc tradiționalul concurs „Dictare pentru fiecare”. Testarea se va desfășura în incinta Facultății de Litere a Universității de Stat din Moldova (str. Mihail Kogălniceanu, 65, bloc 1).

„Dictare pentru fiecare” este la a IV-a ediție și se desfășoară anual în preajma sărbătorii Limbii Române. Concursul are scopul de a promova scrierea și exprimarea corectă în limba română, de a sensibiliza publicul larg cu privire la importanța cunoașterii gramaticii românești.

Evenimentul este organizat de Primăria Chișinău și Facultatea de Litere a USM.

Participanții care vor susține testul de nota 10 vor fi premiați cu câte 1000 de lei, nota 9 – 700 de lei și nota 8 – 500 de lei. Premiile sunt oferite de Primăria Chișinău.

 

Lasă un comentariu