Evenimentul zilei

Sam02162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Educatie Burse John Smith Trust pentru tinerii care doresc să studieze în Marea Britanie

Burse John Smith Trust pentru tinerii care doresc să studieze în Marea Britanie

24 Octombrie 2017 - 

Guvernul Marii Britanii a deschis perioada de depunere a dosarelor pentru programul de burse John Smith Trust. Pot participa tinerii din Republica Moldova, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Rusia şi Ucraina. 

Programul este implementat pentru a oferi noii generații de lideri din regiune șansa de a studia în domenii precum buna guvernare, justiție socială și statul de drept prin intermediul unui serii de ateliere de lucru și vizite în Marea Britanie, urmate de mentorat.

Participanții trebuie să ai vârsta cuprinsă între 25 și 35 de ani, să vorbească și să scrie fluent în limba Engleză. La fel se cere ca solicitantul să demonstreze că este un lider în domeniul său de activitate, dar și angajamentul său de a contribui la dezvoltarea țării. Totodată, va trebui să demonstreze interesul profesional clar în domeniile bunei guvernări, statului de drept și justiției sociale, să propună un plan de acțiuni pentru soluționarea unei probleme sau a unei politici în domeniul de activitate pe care intenționează să-l implementezi la întoarcere.

Procesul de aplicare constă din două etape: depunerea a două formulare de aplicare și interviul. Termenul limită pentru depunerea primului dosar este 10 noiembrie 2017, iar pentru cel de-al doilea dosar a fost înaintat termenul de 24 noiembrie 2017.

 

 

 

Lasă un comentariu