Evenimentul zilei

Mie03202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Educatie Din cauza drumurilor înzăpezite și a defecțiunilor la autobuze, 200 de elevi nu ajuns azi la școală

Din cauza drumurilor înzăpezite și a defecțiunilor la autobuze, 200 de elevi nu ajuns azi la școală

27 Februarie 2018 - 

În șase raioane, din cauza drumurilor înzăpezite şi a trei autobuze defectate, opt rute şcolare au fost suspendate, 201 elevi  nu au mai ajuns la școală. 

În raionul Cahul, au fost suspendate două rute școlare: s. Iujnoe – s. Burlăceni, s. Spicoasa – s. Burlacu, drumurile fiind înzăpezite. 72 de elevi rămânând acasă.

În raionul Hâncești, ruta Sărata Mereșeni – Sărata Galbenă a fost suspendată, întrucât a îngheţat motorina în sistemul autobuzului, 64 de elevi „chiulind” de la lecții de nevoie.

În raionul Taraclia, două rute (s. Burlăceni, s. Salcie - LT s. Ciumai) au fost anulate, din cauza drumurilor înzăpezite, 41 de elevi nemaiputând ajunge la școală.

Au mai fost suspendate câte o rută în raioanele Cantemir, Orhei și Ungheni, fie că s-au defectat autobuzele, fie din cauza drumului impracticabil. Unii părinți, mai inimoși, și-au dus copiii la școală cu propriile mijloace de transport. 

Pentru moment, autobuzele defectate sunt reparate, după ore elevii vor fi transportaţi spre casă, relevă Serviciul informare și comunicare cu mass-media al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

 

Lasă un comentariu