Evenimentul zilei

Sam02232019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Educatie Când fotografia e mai mult decât o pasiune: Cei mai activi participanți de la „EU sunt EUropa” se vor odihni la mare în România

Când fotografia e mai mult decât o pasiune: Cei mai activi participanți de la „EU sunt EUropa” se vor odihni la mare în România Recomandat

11 Iunie 2018 - 

Cei mai activi 38 de participanți ai concursului de fotografie „EU sunt EUropa”, organizat de Parlament, se vor odihni la mare în România, în cadrul Programului de tabere „ARC”. Ceremonia de premiere a învingătorilor concursului a avut loc astăzi, transmite IPN.

Tinerii vor merge la tabăra de la Sulina, județul Tulcea. Masa, cazarea și transportul vor fi asigurate de Guvernul României. „România vrea ca dumneavoastră să creșteți oameni de nădejde ai acestei țări și prin dumneavoastră vocea europeană să capete consistență”, a declarat ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță.

În cadrul taberelor „ARC”, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni are peste 3000 de locuri, dintre care cel puțin 1150 au fost oferite tinerilor din Republica Moldova.

Concursul de fotografie „EU sunt EUropa” a fost organizat în perioada 11 aprilie – 8 mai. La concurs au participat peste 60 de autori.

Evenimentul s-a desfășurat în parteneriat cu Ministerul pentru Românii de Pretutindeni și Ambasada României în Republica Moldova.

 

Lasă un comentariu