Evenimentul zilei

Vi02282020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Educatie Panorama Ipostaze „îndrăzneţe” pentru a le atrage atenţia şoferilor auto să reducă viteza când se află în apropierea cailor

Ipostaze „îndrăzneţe” pentru a le atrage atenţia şoferilor auto să reducă viteza când se află în apropierea cailor

17 August 2015 - 

Lauren de Gruchy, în vârstă de 19 ani, a decis să iniţieze, pe Facebook, campania Slow Down For My Horse, menită să-i determine pe şoferi să reducă viteza de deplasare, după ce calul său, Starlight, a fost speriat de mai multe ori de maşinile care circulau cu viteză.

 

Imediat i s-au alăturat alte zeci de călăreţe care s-au pozat în ţinute sumare pentru ca Slow Down For My Horse să atragă atenţia cât mai multor persoane. „Nu cred că şoferii realizează cât de periculoasă este viteza atunci când în apropiere se află cai. Mulţi călăreţi şi-au pierdut vieţile în accidente rutiere produse din vina conducătorilor auto”, spune Lauren de Gruchy. Tânăra povesteşte că ideea campaniei i-a venit după ce a văzut fotografia unei tinere călărind goală. S-a gândit că dacă un şofer ar vedea o femeie într-o astfel de ipostază cu siguranţă ar reduce viteza.

Lasă un comentariu