Evenimentul zilei

Sam04042020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Educatie Actualitate Strigător la cer! O moldoveancă de 21 de ani, însărcinată în șase luni, omorâtă în Italia de fostul iubit // VIDEO

Strigător la cer! O moldoveancă de 21 de ani, însărcinată în șase luni, omorâtă în Italia de fostul iubit // VIDEO Recomandat

24 Martie 2017 - 

O moldoveancă de 21 de ani, însărcinată în a 6-a lună și care era stabilită în Italia, a fost găsită moartă pe un câmp din comuna Vittorio Veneto, provincia Treviso. Aceasta ar fi fost ucisă de fostul iubit, un tânăr de 19 ani, care actualmente este cercetat pentru omor.

Media

 

Tragedia ar fi avut loc acum câteva zile, însă cadavrul victimei a fost depistat abia ieri. Între cei doi nu mai exista o relație, însă ei urmau să se vadă duminică seara, pe 19 martie, astfel că tânăra urma să-i spună fostului iubit, moldovean și el, că copilul care urmează să vină pe lume este al lui. De atunci, fata ar fi dispărut, scrie stirilocale.md.

Părinții au fost cei care au anunțat poliția, fiind îngrijorați de dispariția fiicei lor. Suspectul a fost reținut și audiat. Potrivit anchetatorilor, între cei doi s-a iscat o ceartă, iar fostul iubit a lovit concetățeana noastră cu o piatră în cap, ar fi strangulat-o, apoi a aruncat-o pe câmp.

Lasă un comentariu