Evenimentul zilei

Dum10202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Educatie Anunt ATENȚIE! Trafic suspendat pe o stradă din Capitală

ATENȚIE! Trafic suspendat pe o stradă din Capitală

14 Iunie 2019 - 

Primăria municipiului Chişinău informează că, în perioada 17 iunie - 31 iulie, va fi suspendat traficul rutier pe str. Tighina, în perimetrul str. 31 August 1989 și str. București, în legătură cu desfășurarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din zona istorică a orașului. 

În perioada de referință, circulația rutelor municipale de transport public va fi organizată după cum urmează:

Autobuze:

Ruta nr. 9:

Tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail, str. București, str. Tighina, str. Alexei Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuze:

Ruta nr. 13:

Tur - de pe str. Tighina pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ciuflea, bd. Dacia, și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 190:

Tur - de pe str. Tighina pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail, str. București, str. Tighina, str. Alexei Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit; 

Rutele nr. 178 și nr. 192:

Tur - de pe str. Tighina pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseele stabilite;

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto, care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier în perioada de referință, sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Lasă un comentariu