Evenimentul zilei

Ma11192019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Educatie Anunt Primăria municipiului Chişinău informează că traficul rutier de pe strada Tighina din capitală va fi suspendat

Primăria municipiului Chişinău informează că traficul rutier de pe strada Tighina din capitală va fi suspendat

15 Iunie 2019 - 

Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada 17 iunie – 31 iulie 2019, va fi suspendat traficul rutier pe strada Tighina, în perimetrul străzii 31 August 1989 și strada București.

Având în vedere necesitarea executării lucrărilor de pozare a rețelelor pe str. Tighina, în perioada de referință, circulația rutelor municipale de transport public va fi organizată după cum urmează:
Autobuze:
-Ruta nr. 9
Tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail, str. București, str. Tighina, str. Alexei Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.
Microbuze:
-Ruta nr. 13:
Tur - de pe str. Tighina pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ciuflea, bd. Dacia, și în continuare pe traseul stabilit;
-Ruta nr. 190:
Tur – de pe str. Tighina pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail, str. București, str. Tighina, str. Alexei Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit;
-Rutele nr. 178 și nr. 192:
Tur - de pe str. Tighina pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseele stabilite.
Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier în perioada de referință, sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Lasă un comentariu