Evenimentul zilei

Lun02242020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Educatie România De la 1 august, înregistrarea cererilor privind cetăţenia română se va putea efectua exclusiv în baza programării prealabile

De la 1 august, înregistrarea cererilor privind cetăţenia română se va putea efectua exclusiv în baza programării prealabile

01 August 2018 - 

De la 1 august, înregistrarea cererilor privind cetăţenia română însoţite de actele care dovedesc îndeplinirea condiţiilor prevăzute de lege se va putea efectua exclusiv în baza programării prealabile, utilizându-se adresele de e-mail create pentru fiecare articol în parte, informează Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie (ANC).

Înregistrarea se va face la sediul ANC din Bucureşti, str. Smârdan nr. 3, sector 3. ANC precizează că se menţin prevederile dispoziţiilor anterioare cu privire la obligativitatea programării prealabile online a persoanelor care depun cereri privind cetăţenia română (formulate în temeiul art. 11 din Legea nr. 21/1991) atât la sediul ANC, cât şi la birourile teritoriale, relatează Agerpres.

Cererile privind cetăţenia trebuie să fie formulate în temeiul art. 8, art. 81, art. 10 şi art. 27 din Legea nr. 21/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare. 

Lasă un comentariu