Evenimentul zilei

Lun12092019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție
Evenimentul zilei - Justitie
04 Dec 2019
Publicat în Justitie

Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, a declarat că vor urma mai multe demisii la Administraţia Națională a Penitenciarelor, în legătură cu eliberarea din detenție, marți, a ex-premierului Vlad Filat, înainte de termen.

02 Dec 2019
Publicat în Justitie

Asociația Judecătorilor din Republica Moldova s-a adresat către Ministerul Justiției cu propunerea de a fi inițiate discuții cu factorii de decizie din sistemul judecătoresc, pentru a putea fi identificate soluții de remediere și depășire a situației de criză.

01 Dec 2019
Publicat în Justitie

În cadrul interviului de la Consiliul Superior al Procurorilor, noul procuror general, Alexandru Stoianoglu , a vorbit și despre dosarele de rezonanță, printre care și cel legat de furtul miliardului.

28 Noi 2019
Publicat în Justitie

Mass-media a fost rugată să părăsească sala de ședință, în conformitate cu regulamentul în vigoare.

23 Noi 2019
by  - 
Publicat în Justitie

Procurorii anticorupție vor cere, astăzi, aplicarea măsurii preventive - arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile în privința fostului șef PCCOCS, Nicolae Chitoroagă, reținut la 21 noiembrie 2019.

21 Noi 2019
by  - 
Publicat în Justitie

Fostul șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), Nicolae Chitoroagă, a fost reținut pentru 72 de ore într-o cauză penală pornită pe faptul îmbogățirii ilicite. Procurorii anticorupție au descins la domiciliul fostului șef al PCCOCS, iar temei pentru urmărirea penală, pornită la începutul lunii octombrie, au servit investigațiile jurnalistice.

20 Noi 2019
Publicat în Justitie

Cu toate acestea, cum s-a dovedit, concursul a fost anulat doar la nivel de cuvinte, de jure, rezultatele sale rămânând valabile.

18 Noi 2019
Publicat în Justitie

Candidaturile acestora urmează a fi examinate de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) în ședința programată pentru 19 noiembrie.

16 Noi 2019
Publicat în Justitie

Un nou mandat de arestare pe numele lui Vlad Plahotniuc a fost dispus de o instanță de judecată de la Moscova

15 Noi 2019
by  - 
Publicat în Justitie

Patru persoane, printre care și un angajat al Poliției de Frontieră, au fost reținute, fiind bănuite de trafic de droguri, relatează IPN.

13 Noi 2019
by  - 
Publicat în Justitie

Fostul șef al Inspectoratului General al Poliției, Ion Bodrug, care fost reținut acum o săptămână pe Aeroportul Internațională Chișinău, este cercetat în stare de libertate.

11 Noi 2019
by  - 
Publicat în Justitie

Doi polițiști ai Inspectoratului Național de Patrulare (INP) din raionul Drochia sunt cercetați de către ofițerii Direcţiei generale teritoriale Nord a CNA într-un dosar de corupere pasivă.

11 Noi 2019
by  - 
Publicat în Justitie

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) anunță trimiterea în instanța de judecată a cauzei penale de învinuire a membrilor unui grup criminal specializat în circulația ilegală pe teritoriul țării a drogurilor de tip alfa-PVP (sare), în proporții deosebit de mari, la prețul de 1.000 de lei pentru un gram de substanță. 

Pagina 1 din 76