Evenimentul zilei

Sam05252019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție
Evenimentul zilei - Justitie
16 Mai 2019
Publicat în Justitie

Aceasta a fost decizia Curţii de Apel Chişinău, care a examinat, în seara zilei de ieri, contestaţiile părţilor împotriva sentinţei primei instanţe, prin care acesta fusese condamnat la o pedeapsă neprivativă de libertate.

15 Mai 2019
by  - 
Publicat în Justitie

Doi recidivişti vor compărea pe banca acuzaţilor pentru furturi, comise în proporţii deosebit de mari dintr-o mănăstire din raionul Drochia. Procuratura a finalizat urmărirea penală şi a expediat dosarul de învinuire a celor doi în judecată.

03 Mai 2019
by  - 
Publicat în Justitie

Procuratura Generală a finalizat urmărirea penală şi a expediat dosarul de învinuire a lui Pavel Grigorciuc în judecată. Acesta riscă amendă sau până la 5 ani închisoare pentru huliganism, săvârşit în stare de recidivă. 

23 Apr 2019
by  - 
Publicat în Justitie

Un bărbat din raionul Străşeni a fost condamnat la detenţie pe viaţă, fiind recunoscut culpabil de viol şi acţiuni violente cu caracter sexual, comise în privinţa fiicei sale minore. 

13 Apr 2019
by  - 
Publicat în Justitie

O femeie de 38 de ani, elevă la o școală serală din capitală, este învinuită că a pretins și primit 300 de euro pentru a înscrie șase persoane pe lista candidaților la bacalaureat și le-a asigurat că vor promova examenele cu succes. 

05 Apr 2019
by  - 
Publicat în Justitie

Oficiul Nord al Procuraturii Anticorupţie a deferit justiţiei cauza penală de învinuire a unui consultant al procurorului din cadrul Procuraturii raionului Soroca. 

05 Apr 2019
by  - 
Publicat în Justitie

Șoferul, care în vara anului 2016, fiind beat la volan a accidentat mortal un biciclist şi a părăsit locul accidentului rutier, a fost condamnat la 5 ani şi 6 luni închisoare, cu executare, cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport timp de 5 ani. 

03 Apr 2019
by  - 
Publicat în Justitie

Parlamentarul deja Ilan Șor are parte de o nouă amânare în dosarul său în care este judecat pentru „furtul miliardului”, el fiind deja condamnat în prima instanță în această cauză.

 

28 Mar 2019
by  - 
Publicat în Justitie

Un bărbat din Florești, împreună cu un amic din Ialoveni, au fost condamnați la 20 şi, respectiv, 13 ani şi 4 luni închisoare, în penitenciar de tip închis, pentru omor, săvârşit cu o deosebită cruzime, a unui bărbat. 

26 Mar 2019
by  - 
Publicat în Justitie

O femeie din Cahul a fost reţinută de ofițerii Direcției generale teritoriale Sud a CNA şi procurorii anticorupție, fiind bănuită că ar fi pretins şi primit de la o persoană 300 de euro, sub pretextul că ar putea să o ajute să obțină mai ușor permisul de conducere.

26 Mar 2019
by  - 
Publicat în Justitie

Un bărbat din raionul Cantemir a fost condamnat la 12 ani închisoare, în penitenciar de tip închis, fiind recunoscut vinovat de violul fiicei sale vitrege minore. 

20 Mar 2019
by  - 
Publicat în Justitie

Un bărbat din Edineţ a fost reţinut de ofiţerii Direcţiei generale teritoriale Nord a CNA şi procurorii anticorupţie, fiind bănuit de trafic de influență. Acesta ar fi pretins şi primit 850 de euro de la un bărbat pentru a-l ajuta să obţină, fără probleme, permisul de conducere.

20 Mar 2019
by  - 
Publicat în Justitie

Trei locuitori ai raionului Ceadâr-Lunga, cu vârstele cuprinse între 27 şi 44 de ani, au fost condamnați la pedepse cuprinse între 17 şi 18 ani de închisoare pentru comiterea unei serii de tâlhării şi furturi în satul Baurci.

Pagina 1 din 72