Evenimentul zilei

Vi02232018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție Cetăţean al Ucrainei condamnat pentru un accident cu trei morţi

Cetăţean al Ucrainei condamnat pentru un accident cu trei morţi

06 Decembrie 2017 - 

Procuratura raionului Criuleni anunţă despre condamnarea la 4 ani de închise a unui cetăţean al Ucrainei  care, aflându-se la volanului unui automobil, din cauza că a încălcat regulile de circulație rutieră, au decedat 3 persoane. De asemenea, acesta a fost privat de dreptul de a conduce mijlocul de transport timp de 4 ani.

Tragedia a avut loc în dimineaţa zilei de 2 iulie a acestui an, pe traseul M-14, în apropiere de satul Măgdăceşti. Inculpatul, împreună cu concubina sa se întorceau din Ucraina, el fiind la volanul unui „Renault”. La un moment dat, acesta a ieșit pe contrasens, tamponând frontal un „Mercedes” care se deplasa regulamentar din sens opus. 

Impactul a fost atît de puternic, încît şoferul şi pasagerul „Mercedes”-ului, care erau angajaţi ai Serviciului Situaţiilor Excepţionale Buiucani, au murit pe loc, iar mai târziu, din cauza traumatismelor incompatibile cu viaţa, a decedat şi concubina inculpatului.

Procurorii, care au solicitat condamnarea bărbatului la 6 ani şi 8 luni de închisoare, consideră sentinţa aplicată de magistraţi ca fiind prea blândă şi anunţă că o vor contesta. 

Lasă un comentariu