Evenimentul zilei

Dum01202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție Tatăl care şi-a bătut cu cruzime băiatul de 11 ani şi l-a lăsat să moară în casă, condamnat

Tatăl care şi-a bătut cu cruzime băiatul de 11 ani şi l-a lăsat să moară în casă, condamnat

12 Decembrie 2017 - 

Vladimir Bernic, bărbatul din Petrești, care și-a bătut cu cruzime băiatul de doar 11 ani și l-a lăsat să zacă în casă până a murit, a fost condamnat la 12 ani de închisoare.

 

În vara anului 2017, în satul Petrești, raionul Ungheni, un băiat de 11 ani a murit după ce cu două zile înainte fusese bătut crunt de propriul părinte, în vârstă de 36 de ani.

Magistrații au decis condamnarea lui la 12 ani și 3 luni de închisoare. Sentința a fost pronunțată pe data de 8 decembrie, după ce procurorii au demonstrat că, în vara acestui an, inculpatul, fiind în stare de ebrietate și-a bătut copilul, provocându-i decesul.

Totodată, pe numele lui au mai fost înregistrate două dosare cu privire la conducerea mașinii în stare de ebrietate și violență.

Șeful Procuraturii din Ungheni, Eduard Florea, a declarat pentru ”Expresul” că bărbatul își va ispăși pedeapsa într-un penitenciar cu regim de detenție închis.

 

 

 

 

Lasă un comentariu