Evenimentul zilei

Vi12142018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție A cerut ajutorul unei polițiste pentru a mușamaliza un dosar și apoi a denunțat-o

A cerut ajutorul unei polițiste pentru a mușamaliza un dosar și apoi a denunțat-o

06 Februarie 2018 - 

Procuratura Anticorupţie a expediat în judecată cauza penală de învinuire a trei polițiști – doi angajați ai Inspectoratului Naţional de Patrulare (INP) şi un ofițer de investigație din cadrul Direcției poliție a municipiului Chișinău – pentru tentativa de a mușamaliza un dosar de fals în acte.

Potrivit  procurorilor, petiționara a fost contactată telefonic de ofițerul de investigație, care i-ar fi spus că are la examinare un material privind deținerea şi păstrarea de către aceasta a documentelor false. Petiționara a apelat la o veche cunoștință, o polițistă aflată în concediu de maternitate, rugând-o s-o ajute să rezolve problema. Polițista, împreună cu un coleg, aflat în concediu de paternitate, i-ar fi promis să intermedieze soluționarea cazului contra sumei de 3.350 de euro.

Banii au fost transmiși în două tranșe, sub controlul CNA. Polițiștii riscă până la 6 ani închisoare dacă vor fi găsiți vinovați.

Lasă un comentariu