Evenimentul zilei

Mie03202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție În sfârșit, și Procuratura Anticorupţie va fi mai accesibilă pentru ziariști

În sfârșit, și Procuratura Anticorupţie va fi mai accesibilă pentru ziariști

07 Martie 2018 - 

Procuratura Generală anunţă despre înfiinţarea, în cadrul Procuraturii Anticorupţie, a Serviciului de informare şi comunicare cu mass-media. Decizia a fost luată în conformitate cu prevederile Legii cu privire la procuraturile specializate, noua subdiviziune urmând să asigure comunicarea internă şi externă, precum şi să gestioneze eficient relaţiile Procuraturii Anticorupţie cu publicul şi reprezentanţii mass-media. 

În continuare, comunicarea cu reprezentanţii mijloacelor de informare în masă privind cauzele aflate în gestiunea Procuraturii Anticorupţie şi evoluţiile privind instrumentarea acestora, precum şi alte chestiuni ce vizează activitatea Procuraturii Anticorupţie se vor efectua prin intermediul Anastasiei Mihălceanu, şef al Serviciului de informare şi comunicare cu mass-media, purtător de cuvânt al Procuraturii Anticorupţie, care poate fi contacta la numărul de telefon 069999009, poşta electronică Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Anastasia Mihălceanu a fost detaşată în această funcţie de la Centrul Naţional Anticorupţie, unde a acumulat experienţă în domeniul relaţiilor cu publicul, iar în calitate de specialist a trecut etapa de selectare ce a inclus testarea la poligraf şi de către un psiholog, relevă Secţia relaţii publice a Procuraturii Generale.

 

 

Lasă un comentariu