Evenimentul zilei

Vi04192019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție Accident la Bălți în care a fost implicată mașina lui Andrei Năstase

Accident la Bălți în care a fost implicată mașina lui Andrei Năstase Recomandat

06 Aprilie 2018 - 

Ieri, înainte ca Partidului Platforma Demnitate și Adevăr să-și anunțe candidatura la primăria Bălți, automobilul lui Andrei Năstase a fost implicat într-un accident rutier, la intrarea în oraș. 

Năstase, liderul partidului, susține că o chestiune destul de dubioasă. „Accidentul s-a produs destul de suspect. La intrarea în Bălți, cel care conducea loganul a ieșit în mod subit în față și ei nu au mai putut să evite impactul. Avem capacitatea să urmărim ca acest caz să fie anchetat și cel care a greșit să plătească”, a declarat Năstase în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova. 

Potrivit lui Slusari: „În calea noastră brusc și subit a ieșit, din urma unui troleibuz, un automobil Dacia Logan. A făcut acest lucru când noi eram la o distanță foarte mică. Nu era posibil să evităm impactul. Am mers cu viteza regulamentară și cu centurile cuplate, lucru care a permis să evităm consecințele mai grave ale loviturii celor două autoturisme. Conducătorul automobilului cu care noi ne-am tamponat categoric nu recunoaște vina și a venit cu versiunea absolut halucinată precum că noi am mers pe contrasens”, a menționat Slusari.

 

Lasă un comentariu