Evenimentul zilei

Mie03272019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție Un avocat din Cahul, prins în flagrant de ofițerii CNA, în timp ce primea 1.000 de euro mită

Un avocat din Cahul, prins în flagrant de ofițerii CNA, în timp ce primea 1.000 de euro mită

13 Aprilie 2018 - 
Poză simbol Poză simbol

Un avocat din Cahul a fost prins în flagrant delict de ofițerii și procurorii anticorupție în timp ce primea 1.000 de euro mită de la soțul unei inculpate.

Apărătorul ar fi pretins și primit banii sub pretextul că poate determina procurorii de caz să nu atace hotărârea instanţei de fond, cu privire la achitarea soţiei declarantului, dar şi decizia de condamnare cu suspendare condiționată, emisă în privința denunțătorului.

Anterior, avocatul ar fi primit 2.000 de euro de la cei doi soți cercetați penal pentru cultivarea plantelor ce conțin droguri, astfel încât, cauza penală de învinuire să nu fie expediată în judecată.

Avocatul a fost prins în flagrant delict și reținut pentru 72 de ore. Cei 1.000 de euro transmiși sub controlul CNA au fost depistați în setul de instrumente din portbagajul automobilului cu care se deplasa bănuitul.

Dacă va fi găsit vinovat de trafic de influență, el riscă până la 6 ani de închisoare sau amendă de până la 200 000 de lei.

Lasă un comentariu