Evenimentul zilei

Mie03272019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție VIDEO// „Hoț în lege” din Kazahstan, expulzat din R. Moldova: CE făcea în capitală

VIDEO// „Hoț în lege” din Kazahstan, expulzat din R. Moldova: CE făcea în capitală

17 Aprilie 2018 - 

Un cetățean al Republicii Kazahstan în vârsta de 60 de ani, cunoscut în cercul lumii criminale ca „hoț în lege”, alias Lioșa Semipalatenschii, a fost reținut de oamenii legii și expulzat de pe teritoriul țării. 

Media

Potrivit polițiștilor, bărbatul a venit pe teritoriul Republicii Moldova cu scopul de a pregati careva aranjamente a unui canal de droguri din Kazahstan în ţările Europene, cu tranzit prin Republica Moldova.

La 13 aprilie, cetățeanul Republicii Kazahstan a fost localizat, iar în urma perchezițiilor efectuate în apartamentul unde bărbatul era cazat, s-a depistat un alt cetățean al Republicii Kazahstan de 32 de ani, care era însoțitorul autorității criminale.

În apartament polițiștii au depistat 6.000 de dolari, 3 telefoane mobile, un „Ipad”, mai multe cartele SIM a operatorilor de telefonie mobilă naționali și internaționali.

Pentru a fi prevenite careva activități ilegale, la 14 aprilie, străinii au fost expulzați din Republica Moldova pe un termen de 15 ani, fiind declarați persoane indezirabile.

Forțele de ordine urmează să întreprindă un șir de măsuri speciale de investigație în vederea stabilirii persoanelor cu care au intrat în contact autoritatea criminală, stabilirea scopului final  a cetățenilor străini  pe teritoriul Republicii Moldova.

 

Lasă un comentariu