Evenimentul zilei

Joi02212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție Jurişti ai Armatei SUA au discutat probleme din domeniu cu omologi de la Ministerul Apărării

Jurişti ai Armatei SUA au discutat probleme din domeniu cu omologi de la Ministerul Apărării

26 Iunie 2018 - 

Un grup de experţi din cadrul serviciului juridic al Armatei SUA efectuează, în perioada 25-27 iunie curent, o vizită de lucru la Ministerul Apărării.

Potrivit şefului Direcţiei management instituţional, colonel de justiţie Vasile Bzovîi, specialiştii americani au planificate întrevederi cu reprezentanţii serviciului juridic al Ministerului Apărării şi Marelui Stat Major, în cadrul cărora se vor familiariza cu activitatea structurilor specializate ale instituţiilor şi juriştilor din unităţile Armatei Naţionale. 

Totodată, părţile vor discuta despre posibilităţile de dezvoltare a capacităţilor juridice ale structurii de apărare, prin instruire şi proiecte de asistenţă, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Apărării.

Sursa a specificat că delegaţia SUA va efectua, de asemenea, vizite de studiu în Brigăzile de infanterie motorizată „Moldova” din municipiul Bălţi şi „Dacia” de la Cahul, în cadrul căreia se vor întâlni cu ofiţerii pe probleme juridice ai unităţilor şi comandanţii acestora.

 

 

Lasă un comentariu