Evenimentul zilei

Mie02202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție VIDEO// Un membru al organizației criminale „Kitaeț”, deferit justiției pentru trafic de influență

VIDEO// Un membru al organizației criminale „Kitaeț”, deferit justiției pentru trafic de influență

05 Iulie 2018 - 

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a finalizat urmărirea penală și a expediat în instanța de judecată cauza penală în privința unui membru al organizației criminale „Kitaeț”.

Media

Potrivit învinuirii formulate de acuzatori, s-a constatat că în perioada iunie 2017 – iunie 2018, învinuitul, în comun cu alți complici, susținând că au influență și vor putea determina Judecătorii din cadrul Judecătoriei Chișinău, precum și persoane publice din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor, să dispună eliberarea condiționată înainte de termen unui deținutului din cadrul Penitenciarului nr. 15 - Cricova, au pretins şi primit de la sora deținutului mijloace bănești în sumă de 6.300 de euro, echivalentul sumei de 125.118 de lei moldoveneşti. 

Totodată, în cadrul percheziției efectuate la domiciliul învinuitului au fost depistate și ridicate arme de foc și mijloace bănești.

Persoana acuzată de trafic de influență, în caz de condamnare, riscă pedeapsă cu închisoare de la 2 la 6 ani cu închisoare sau amendă în mărime de la 3.000 la 4.000 de unităţi convenţionale.

Lasă un comentariu