Evenimentul zilei

Sam04202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție Cutremurător: Un bebeluș a fost omorât cu o seceră de bunicul său

Cutremurător: Un bebeluș a fost omorât cu o seceră de bunicul său

28 Iulie 2018 - 

O fetiță de cinci luni a fost omorâtă în localitatea Brânzenii Noi din raionul Telenești. S-a constatat că bebelușul a fost tăiat cu o seceră, iar principalul suspect este bunicul, de 65 de ani, care a fost descoperit în stare avansată de ebrietate. Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore.

Solicitată de IPN, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Telenești, Diana Maxim, a declarat că mama copilului a plecat vineri dimineață, 27 iulie, la muncă, lăsându-și copilul în grija tatălui său. Peste câteva ore, femeia a revenit acasă și și-a găsit fiica fără suflare.

„În momentul când Poliția a discutat cu bărbatul de 65 de ani, acesta a spus că a avut o halucinație pe fond de stare de ebrietate. Vecinii, rudele susțin că în ultima perioadă de timp acesta consuma băuturi alcoolice foarte des și abuziv”, a declarat Diana Maxim. 

Bărbatul nu se află în evidența medicului psihiatru. Urmează să fie efectuate mai multe expertize, printre care cea psihiatrică și narcologică. Pe numele suspectului a fost pornit un dosar penal pentru omor, care se pedepsește cu închisoare de la 15 la 20 de ani.

 

 

 

Lasă un comentariu