Evenimentul zilei

Joi04252019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție Descoperire impresionantă. Vânătoare de marijuana cu arme artizanale. Trei moldoveni reținuți de Ofițerii Inspectoratului de poliție Sângerei

Descoperire impresionantă. Vânătoare de marijuana cu arme artizanale. Trei moldoveni reținuți de Ofițerii Inspectoratului de poliție Sângerei Recomandat

08 Septembrie 2018 - 

Trei bărbați, de 28, 37 și 46 de ani, au fost reținuți de omenii legii, fiind bănuiți de comercializarea drogurilor și păstrarea ilegală a armelor și munițiilor. Aceștia sunt originari din raionul Sângerei și municipiul Bălți, scrie poliția într-un comunicat.

Ofițerii Inspectoratului de poliție Sângerei au urmărit activitatea suspecților timp de șase luni. Au și cumpărat de la aceștia droguri de patru ori, ceea ce acum constituie probe.
În urma perchezițiilor, efectuate vineri, forțele de ordine au depistat la domiciliile bărbaților 1,3 kg de marijuană mărunțită, trei arme de vânătoare, trei arme de construcție artizanală și peste 100 de cartușe.
În urma audierilor, un suspect a mărturisit că marijuana era plantată, îngrijită și, ulterior, prelucrată pentru comercializare chiar acasă.
Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru circulația ilegală a substanțelor narcotice în proporții deosebit de mari cu scop de înstrăinare. În prezent, doar bărbatul de 37 de ani este reținut pentru 72 de ore. Ceilalți doi suspecți sunt cercetați penal în stare de libertate. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă de la șapte la 15 ani de pușcărie.

Lasă un comentariu