Evenimentul zilei

Dum06162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție Ar fi cerut peste 12.000 de euro pentru mușumalizarea unui dosar civil. O femeie din capitală, reținută pentru trafic de influență

Ar fi cerut peste 12.000 de euro pentru mușumalizarea unui dosar civil. O femeie din capitală, reținută pentru trafic de influență

11 Octombrie 2018 - 

O femeie din capitală a fost reţinută de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie, fiind suspectată de trafic de influenţă. Bănuita ar fi pretins de la un bărbat, timp de doi ani, 12.000 de euro şi 22.000 de lei sub pretextul că ar avea influenţă asupra unor judecători din cadrul judecătoriei Botanica şi că îi poate determina să adopte o decizie  favorabilă într-un dosar civil.

Potrivit denunţătorului, femeia i-ar fi promis că poate să-i soluţioneze problema legată de confirmarea dreptului de proprietate asupra unui apartament din Chişinău. Timp de 2 ani însă, problema a rămas nesoluţionată, iar femeia ar fi primit de la denunţător 12.000 de euro pentru pretinsa mituire a judecătorilor. În realitate, bănuita şi-ar fi însuşit banii, estorcând, în continuare, alte 22.000 de lei.

Ofiţerii CNA şi procurorii au percheziţionat miercuri, 10 octombrie, biroul de serviciu al bănuitei de unde au ridicat mai multe probe relevante pentru cauză, inclusiv procuri, titluri executorii şi ştampile cu semne evidente de falsificare.

Pe acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru trafic de influenţă, iar dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă până la 7 ani de închisoare. În prezent, bănuita se află în izolatorul CNA, fiind reţinută pentru 72 de ore.

Lasă un comentariu