Evenimentul zilei

Dum05262019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție Procuratura Generală a refuzat să pornească urmărirea penală pe numele lui Vlad Plahotniuc

Procuratura Generală a refuzat să pornească urmărirea penală pe numele lui Vlad Plahotniuc

03 Decembrie 2018 - 

Asta după ce acum două luni lidera PAS, Maia Sandu, a depus un denunț în contextul vilelor de milioane din Elveția, care-i aparțin liderului PD.

„După două luni, Procuratura Generală a decis că Plahotniuc nu poate fi și nu va fi cercetat pentru spălare de bani și fals în declarații cu privire la averile din străinătate. Ce surpriză...”, a scris Sandu pe pagina sa de Facebook.
UNIMEDIA amintește că la data de 3 octombrie lidera PAS, Maia Sandu, a sesizat Procuratura Generală privind urmărirea penală în cazul lui Vlad Plahotniuc. Și asta după ce, Rise.md a realizat o investigație legată de imperiul imobiliar al liederului democrat, înșiruit pe axa Geneva – Sciez – Les Houches – București, și care valorează peste 30 de milioane de euro, adică peste jumătate de miliard de lei.
De menționat faptul că de când a intrat în politică, Vladimir Plahotniuc ar fi încercat pe toate căile să ascundă vilele și casele pe care le are, însă jurnaliștii de la Rise susțin că au reușit să identifice patru vile aflate în Elveția.
De menționat că după o lună de la investigația Rise, liderul PD, Vlad Plahotniuc, nu a venit cu nicio reacție. Acesta evită să răspundă de fiecare dată la întrebările reporterilor privind paradisul de miloane care îi aparține.
Totuși, președintele Parlamentului, Andrian Candu, crede că vilele de milioane ale lui Vladimir Plahotniuc, nu îi aparțin șefului său.

Lasă un comentariu