Evenimentul zilei

Vi05242019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție Ședința în dosarul Șor a fost AMÂNATĂ pentru o lună

Ședința în dosarul Șor a fost AMÂNATĂ pentru o lună

18 Decembrie 2018 - 

Şedinţa de judecată în dosarul fostului preşedinte al Consiliului de Administraţie al Băncii de Economii, Ilan Şor, primar de Orhei, programată pentru luni, 17 decembrie, la Curtea de Apel Cahul, a fost amânată pentru 21 ianuarie. 

Solicitat de IPN, Iulian Balan, unul dintre avocaţii lui Ilan Şor, a declarat că şedinţa a fost amânată pe motiv că unul din avocaţi a invocat motive de sănătate. Următoarea şedinţă este programată pentru data de 21 ianuarie, ora 11.30. 

Judecătoria Chişinău, oficiul Buiucani, a emis pe 21 iunie 2017, hotărârea prin care Ilan Şor a fost condamnat la şapte ani şi jumătate de închisoare pentru cauzarea de prejudicii statului prin înşelăciune şi abuz de încredere. Sentinţa a fost atacată în instanţa de apel atât de procuror, cât şi de avocaţii inculpatului şi de reprezentantul SA Banca de Economii. 

Şor a fost eliberat din arest la domiciliu, iar până la pronunţarea sentinţei definitive se află sub control judiciar. Dosarul a ajuns la Curtea Apel Chişinău abia după şase luni, iar în februarie a fost strămutat la Curtea de Apel Cahul. 

Lasă un comentariu