Evenimentul zilei

Dum05192019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție Omorul de la Mărcăuţi: Bărbatul care și-a omorât fostul coleg de clasă a mai primit trei ani de închisoare

Omorul de la Mărcăuţi: Bărbatul care și-a omorât fostul coleg de clasă a mai primit trei ani de închisoare

12 Martie 2019 - 

Un locuitor al raionului Briceni, condamnat la 7 ani de închisoare după ce și-a omorât un consătean, a mai primit câţiva ani în plus de temniţă, după ce procurorii care l-au anchetat au făcut apel, nemulţumiţi de pedeapsa stabilită de prima instanţă. Astfel, prin decizia Curţii de Apel Bălţi, contestaţia procurorilor a fost admisă, inculpatul urmând să ispăşească 10 ani de închisoare, în penitenciar de tip închis.

Potrivit actului de învinuire, crima a avut loc pe 1 aprilie 2018, în satul Mărcăuţi din raionul Briceni, când inculpatul, fiind în stare de ebrietate alcoolică, a mers acasă la un consătean pentru a clarifica un conflict mai vechi. În rezultat, între cei doi s-a iscat o ceartă, iar agresorul a înjunghiat mortal victima.

Atât agresorul, cât şi victima aveau câte 31 de ani, iar anterior, au fost colegi de clasă. Fiind audiat de procurori, inculpatul şi-a recunoscut vina. 

Decizia este executorie, însă poate fi atacată la Curtea Supremă de Justiţie.

Lasă un comentariu