Evenimentul zilei

Ma07072020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție Andriana Bețișor și-a dat demisia din funcția de șef interimar al Procuraturii Anticorupție

Andriana Bețișor și-a dat demisia din funcția de șef interimar al Procuraturii Anticorupție Recomandat

03 Iulie 2019 - 

După ce în această dimineață Andriana Bețișor și-a dat demisia din funcția de șef interimar al Procuraturii Anticorupție, în locul ei a fost numit procurorul Eduard Varzar. Informația a fost confirmată de către Eduard Harujen, șeful Procuraturii Generale.

Potrivit datelor oficiale de pe site-ul magistrat.md, Eduard Varzar și-a început activitatea în calitate de procuror anticorupție în anul 2012, iar doi ani mai târziu a fost numit în funcția de adjunct interimar al procurorului Procuraturii Anticorupție.
În adata de 14 august 2017, Eduard Varzar, la propunerea Consiliului Superior al Procurorilor, a fost numit în funcția de adjunct al procurorului-șef al Procuraturii Anticorupţie, pentru un mandat de 5 ani.
Potrivit declarației de avere pentru anul 2018, Eduard Varzar, a obținut la locul de muncă 274 994 lei, deține un apartament cu o suprafața de 93 m.p, două automobil de marca Toyota și Renault, dar și 6 terenuri dintre care un teren de construcții și două terene agricole.

Lasă un comentariu