Evenimentul zilei

Sam03282020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție Doi tineri cu vârstele de 24 și 26 ani, din Ungheni și Strășeni, reținuți la Chișinău pentru jaf

Doi tineri cu vârstele de 24 și 26 ani, din Ungheni și Strășeni, reținuți la Chișinău pentru jaf

25 Iulie 2019 - 

Doi tineri cu vârstele de 24 și 26 ani, originari din raioanele Ungheni și Strășeni au fost reținuți de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, fiind suspectați de comiterea unui jaf.

Polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de 16 iunie, de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, comunicând că a fost jefuit. La fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea circumstanțelor, iar victima le-a comunicat polițiștilor că aflându-se la terasa unui local de pe strada Ion Creangă, a făcut cunoștință cu indivizii, au consumat împreună băuturi alcoolice, după care au decis să meargă la un alt local. În timp ce se deplasau, bărbatul a fost agresat și jefuit de geantă, fiindu-i cauzat un prejudiciu în sumă de 10.200 de lei.

 Astfel, în urma măsurilor de investigație și urmărire penală inițiate de forțele de ordine, suspecții au fost identificați și escortați la inspectorat. În cadrul audierilor suspecții și-au recunoscut vinovăția comunicând că în momentul comiterii infracțiunii erau sub influența băuturilor alcoolice. În context, a fost inițiată o cauză penală pentru jaf, care, conform legislației în vigoare, se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Lasă un comentariu