Evenimentul zilei

Sam05302020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție Ilan Șor, pe panoul cu infractorii căutați de poliție din fața Inspectoratului din Bălți. O fotografie de dimensiuni mari a deputatului a fost afișată

Ilan Șor, pe panoul cu infractorii căutați de poliție din fața Inspectoratului din Bălți. O fotografie de dimensiuni mari a deputatului a fost afișată

08 August 2019 - 

O fotografie de dimensiuni mari a fostului primar de Orhei, Ilan Șor, implicat în furtul miliardului, condamnat la șapte ani și șase luni de închisoare și anunțat în căutare națională și internațională, a fost afișată pe panoul cu infractorii căutați de poliție din fața Inspectoratului din Bălți. Imaginile au fost postate de portalul de știri Nordnews.md.

Potrivit reprezentanților Poliției Capitalei, astăzi organele poliției au primit toate actele necesare pentru această procedură și fotografia lui Ilan Șor va fi afișată până la ora 18.00 în Inspectoratele din de Poliție din Chișinău, scrie tv8.md.

Ilan Șor ar fi părăsit țara la mijlocul lui iunie, când Partidul Democrat a cedat puterea, fără a figura în registrele vamale și de frontieră. Peste o lună, Procuratura a anunțat că a pornit o serie de acțiuni de urmărire penală pe faptul trecerii ilegale a frontierei de către Șor, în condițiile în care acesta avea interdicție de a părăsi țara, fiind cercetat penal pentru escrocherie și spălare de bani.

Lasă un comentariu