Evenimentul zilei

Vi08142020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție Perioada de depunere a documentelor pentru a studia la Institutul Național al Justiției (INJ) s-a încheiat

Perioada de depunere a documentelor pentru a studia la Institutul Național al Justiției (INJ) s-a încheiat Recomandat

28 August 2019 - 

De această dată candidații vor avea două zile pentru a depune contestațiile, iar candidații care vor promova această probă vor susține, în perioada 18 – 25 septembrie, proba orală.

Amintim că, anul acesta numărul total al subiectelor s-a majorat cu 68, față de anul trecut. Astfel, pentru testul grilă și pentru proba orală candidații trebuie să studieze:
-90 subiecte din Dreptul civil;
-111 subiecte din Dreptul procesual civil;
-98 subiecte din Dreptul penal;
-164 subiecte din Dreptul procesual penal;
-65 subiecte din Drepturile omului;
-51 subiecte din Dreptul procesual administrativ.
Rezultatele concursului de admitere vor fi anunțate în data de 30 septembrie, iar ulterior persoanele admise vor avea la dispoziție 11 zile pentru a trece Comisia medicală și Comisia de integritate.
Pentru instruirea iniţială în perioada octombrie 2019 – aprilie 2021 au fost scoase la concurs 20 de locuri pentru candidații la funcţia de judecător și 20 de locuri pentru candidații la funcția de procuror. Perioada de admitere a fost deschisă în data de 1 iulie și trebuia să se încheie, inițial, în data de 2 august. Ulterior, a fost, însă, prelungită cu trei săptămâni.

Lasă un comentariu