Evenimentul zilei

Lun07222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Actualitate Justiție Horoscop HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, azi, 14 februarie

HOROSCOP: Află ce îți rezervă astrele, azi, 14 februarie

14 Februarie 2019 - 

Dragostea pluteşte cu adevărat în aer pentru mulţi nativi, în această zi. Astrologii au veşti bune în toate privinţele. Aveţi curaj şi, dacă instinctul vă spuneţi să mergeţi înainte, nu vă opriţi pentru nimic în lume. 

 

BERBEC 

Trebuie să o iei de la capăt, să reevaluzi situaţia şi să faci alte planuri pentru astăzi. Consultă-te cu cei din jur, cu anturajul, familia, să vezi opiiniile, părerile şi dorinţele lor! Ziua de astăzi aduce unora dintre nativii din Berbec o schimbare în bine. O veste bună desprea unii membrii ai familiei, poate o veste de departe. Nu ai de ce să-ţi mai faci griji, totul este bine. Mare atenţie la schimbările de temperatură, la răceală şi la durerile de cap sau de dinţi!

TAUR 

Dacă ai o întâlnire sentimentală şi îţi faci mari speranţe, sau, în general, de trecut un prag, aceasta este ziua. Eşti norocos, convingător şi abil, iar conjunctura stelelor indică succes. Mici succese îţi lumineză astăzi sufletul. Ai mare nevoie de aceste confirmări ale valorii tale ca să-ţi întăreşti încrederea în forţele proprii. Sunt favorizate vizitele şi întâlnirile cu prietenii şi rudele, poate mici, dar vesele reuniuni de familie.

GEMENI 

Între tine şi o zi favorabilă se interpune doar ironia ta. Nu poţi accepta că stelele îţi sunt favorabile în toate domeniile. „Dacă este o capcană!”, gândeşti patetic şi păgubos. Trebuie să ajuţi un prieten sau o prietenă. Nu cu bani, nu în primul rând, ci cu solidaritate, o vorbă bună şi un sfat competent. Nu trebuie să-ţi faci atâtea gânduri pentru orice amănunt. Dacă telefonul tău nu sună asta nu înseamnă că rudele tale, copiii, părinţii te-au uitat. Toată lumea este ocupată şi strivită de sistem!

RAC 

Astăzi este una dintre puţinele zile în care nu te enervează nimeni. Drept pentru care poţi să visezi la o seară in oraş, cu perechea, sau prietenii, poate la o comedie, relaxantă şi senină. Nu te lăsa copleşit de rutina zilnică, căută să te distrezi şi să legi noi prietenii. Schimbă-ţi cercul şi locurile pe care le frecventezi. Uită-te bine în jur. De obicei oamenii de calitate nu sar în ochi, dar strălucesc prin vorbe şi fapte. Atenţie la regimul alimentar şi la primul semn de răcelă sau gripă!

LEU 

Configuraţiile benefice sunt in cumpănă cu influenţe mai puţin favorabile, poţi să ai o zi obişnuită, fără evenimente notabile. Azi nu trebuie să faci vizite, sau să pleci la drum de seară. Soarele se configurează ciudat, tu pari că eşti pus în faţa unei dileme. Decizia nu-ţi este chiar la îndemână aşa că amână! Chiar dacă ai nevoie de mai mulţi bani (cine nu are?) nu-ţi sacrifica tot timpul, pasiunile tale şi micile plăceri pe altarul viţelului de aur. Si nu uita ca dupa cum spun puritanii sau amish: banul este ochiul dracului iar băncile, bisericile satanei. Pentru cei nascuti in ultima parte a zodiei, stelele, cu voia Domnului, arata azi numai lucruri bune şi vesele, adica aproape o zi întreagă ore de influenţe favorabile.

FECIOARĂ 

Dacă depinde de tine şi dacă ai un drum de făcut, mai bine amână. Mâine este din nou o zi, poate mai bună. Există mereu speranţa asta. Astăzi limitează-te doar la activitatea obişnuită. Perioada îţi este favorabilă, acordă mai mult timp familiei, prietenilor vechi, te poți simţi foarte bine depănând amintiri frumoase. Si asa poate sa-ti vina o idee noua, sau sa-ti amintesti de o relatie folositoare. In definitiv pentru ce ai amintiri, daca nu le foloseşti! Evita să mănânci în oraş, ai stomacul delicat, pregăteşte-ţi ceva de acasă şi totul o să fie bine!

BALANŢĂ 

Zi favorabilă pentru activitatea ta cotidiană, eşti avantajat în profesie sau meserie. Azi caută cu grijă prilejurile ca să te afirmi, să ieşi în evidenţă, fără să fii ostentativ sau agresiv. Nu împrumuta bani sau obiecte, măcar în acestă perioadă. O schimbare este necesară, dar mai trece ceva timp până să te hotărăşti. Dorinţa de a avea tot timpul pace şi armonie nu te lasă să iei măsuri mai radicale. În a doua parte a zile, dacă doreşti, poţi pleca la cumpărături, pentru aprovizionarea săptămânală.

SCORPION 

Configuraţia astrologică indică relaţii bune, astăzi, cu semnele de foc şi apă. În special Berbecii şi Leii te pot ajuta azi gratis. Evită semnele de pământ şi în special semnele de aer. Astăzi problemele Scorpionilor par să devină mai serioase. Pentru că tu le consideri aşa. Dacă, într-adevăr, lucrurile devin mai serioase, ascultă cu atenţie, descifrează sensul ascuns al lucurilor. Fii selectiv şi reţinut în promisiuni, mai ales nu promite nimic pe termen lung. Pe de alta parte nu exagera cu analiza si sinteza. Cel mai adese lucrurile sunt dezarmant de simple.

SĂGETĂTOR 

O dimineaţă obositoare, pentru că amesteci lucrurile, utilul cu plăcutul. Fii eficient în ceea ce faci, mai ales dacă este vorba de munca ta. Nu pierde timpul! Pe seară, posibilă veste bună. Nu trebuie să schimbi nimic din programul pe care l-ai stabilit, chiar dacă informaţiile pe care le primeşti sunt contradictorii. Configuratia iţi indică să nu te repezi să tragi concluzii greşite, să ai suficientă răbdare, pentru că lucrurile se vor lămuri. Azi configuraţia astrala iţi ofera prilejul să inchei unele lucrari sau situaţii mai vechi şi să lamureşti unele aspecte ale sentimentelor tale.

CAPRICORN 

Încă un efort, concentrează-te, o să treci şi pragul acesta, fie că este un obstacol, sau un termen. Mai ai puţin, curaj, stelele îţi sunt favorabile, apoi o să ai tot timpul la dispoziţie! Veşti bune spre sfîrşitul zilei. Pănâ atunci atenţie la un vechi, sau mai nou reumatism sau pur şi simplu o durere de genuchi. Saturn, patronul Capricornilor ar trebui să apere genuchii de îmbătrânire, dar uneori mai trimite câte o durere, aşa, ca să simţi timpul care trece!

VĂRSĂTOR 

Astăzi ai o mare capacitate de concentrare a atenţiei, dar pe termen scurt. Poţi să speri în rezolvarea favorabilă a problemelor tale tactice, fie profesionale, fie personale, sentimentale. Invenţiile sau inovaţiile, tehnologiile de vârf atît de dragi nativilor zodiei, nu sunt întotdeuna recomandate. Nu încurca tehnologia cu sentimentele. Excesul de tehnică ruinează relaţiile dintre oamen. Foloseşte-ţi imaginaţia bogată, nu pentru a găsi motive şi justificări, ci ca să-ţi faci viaţa mai plină şi interesantă. Supraveghează-ţi vederea şi atenţie la drum, dacă conduci în trafic!

PEŞTI 

Invită-ţi prietenii, rudele, la o discuţie şi o cafea. Poţi să le spui problemele şi proiectele tale şi să le ceri sfatul şi sprijinul. Stelele arată că poţi primi ajutorul solicitat. Nu trebuie să te nemulţumescă faptul că astăzi, în special, şi mai toată săptămâna nu prea ai înaintat cu activitatea ta. Nu ai făcut mare lucru, să fim drepţi. Totuşi “drumul de o mie de leghe începe cu un pas” spune înţeleptul. Continuă încet, dar sigur. Evită să te implici în orice activitate legată de moşteniri, proprietăţi etc. Atenţie la schimbările de temperatură şi presiune atmosferică şi mai ales fii atent cu ce te încalţi.

 

Lasă un comentariu